Laatste dagen Tenerife ðŸ‡ªðŸ‡¸

Vrijdag 1 november- maandag 4 november

We genieten verder van het leuke mooie warme Tenerife en gaan samen met Koen (zoon van Marleen en Bob die hier ook voor een week is ) en Marleen zwemmen in een baaitje verderop. Ook hier een zwart zandstrand maar lekker helder zout zeewater waar je lang in kunt vertoeven.

Aan onze steiger liggen enkele charterboten die dit weekend van bemanning wisselen. Het zeiljacht over ons met een Poolse bemanning vraagt of we hun resterende water en andere ongeopende voedingswaren willen, anders moet alles naar de vuilbak… En zo krijgen we wel 15 flessen water (van 8 liter) , rijst, blikjes vis , pasta, confituur, kruiden, en noem maar op! Ook de verderop gelegen charterboten brengen nog wat etenswaren. Dat scheelt ons een hoop gesleur want water kopen , dat stond als laatste nog op ons boodschappenlijstje!

We krijgen een lift van Bob en Marleen naar een doe het zelfzaak waar we haakjes en spanbanden kopen om het water oceaanvast weg te kunnen bergen. En zo wordt zondag een knutseldag . De vlag van Suriname ( die zit nog niet in onze collectie…) stik ik dan ook maar ineens in elkaar nu we toch tijd hebben en het naaimachine in gebruik is.

Maandagmorgen stipt 8 u bellen we nog maar eens met DHL en spreken met de koerier af aan de ingang van de haven. Daar houden we dus de wacht , uitkijkend naar een gele bestelwagen van DHL. Iets voor de middag belt hij ons zoals afgesproken en stopt voor de haven in een ….witte bestelwagen ! 😱😱😱

Nog op zoek naar een ladder en binnen het uur is onze windmolen terug hersteld!

’s Avonds gaan we met Bob,Marleen, Maarten en Koen voor de laatste keer eten bij ‘Jacky’, een fantastisch adres , lekker eten aan Spaanse prijzen !!! Morgen trekken we eindelijk naar La Gomera !

2 gedachtes over “Laatste dagen Tenerife ðŸ‡ªðŸ‡¸

 1. Roelens Kathleen 9 november 2019 / 14:00

  Oef oef 😅 eindelijk is dat pakje daar …!
  Knap werk die Surinaamse vlag 👍

  Like

 2. joveeke 10 november 2019 / 05:43

  Altijd zon is ook niet alles hé, zelfs de gele bestelwagentjes verschijnen helemaal tot witte 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s